Képzés ifjúsági és közösségi szálláshelyek számára

Forrás: turizmus.com

 2015. október 14. 17:08

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége a Nemzeti Tanúsító Védjegy bevezetése után újabb segítséget nyújt az ifjúsági szállások üzemeltetőinek szállásaik népszerűsítéséhez.

Kevesen tudják, hogy Magyarországon sok jól felszerelt gyerekbarát szálláshely van sokszor gyönyörű természeti környezetben, melyek hagyományosan csak gyerek táboroztatásra, erdei iskolák szervezésére, osztálykirándulásokra fókuszáltak. Ezek a szállásadók mostanra kezdik felismerni, hogy szükséges a célközönséget bővíteni és nyitni akár a gyermekes családok, baráti társaságok felé is. E célcsoport elérése azonban más módszereket, hozzáállást kíván. Ebben szeretne segítséget nyújtani a szakmai szövetség egész napos tréningek szervezésével online marketing valamint árképzés, értékesítés témában több helyszínen:

2015. október 21. – Miskolc:  Árképzés és online marketing tréning

2015. november 4. – Budapest:  Egész napos online marketing képzés

2015. november 6. – Budapest:  Egész napos online marketing képzés

A képzések a szövetség tagjainak INGYEN vehetők igénybe.

 

További részletek: http://www.miszsz.hu/hir/marketing-es-ertekesitesi-kepzesek/78

A vendégek bizalmának elnyerésére jó eszköz az Ifjúsági Szállások „Hátizsákos" Nemzeti Tanúsító Védjegye, mely a Nemzetgazdasági Minisztérium által létrehozott minősítési/osztályba sorolási rendszer. A minősítést a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége végzi. Jelentkezni folyamatosan lehet a szövetség weboldalán: http://www.miszsz.hu/tudnivalok

Info: Erdőháti Ágnes, info@miszsz.hu, 70/310-2003.