Kerekasztal-beszélgetés a SIRHA-n a vendéglátás akut problémáiról

 2014. március 09. 14:50

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete fórumot szervez szakmai szervezetek képviselői és a vendéglátósokat irányító, illetve ellenőrző hatóságok részére a szakma akut problémáiról. A kerekasztal-megbeszélés időpontja március 10. (hétfő) 13:00-15:00 óra, helyszíne „A" pavilon 102. stand Fórum színpad.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete elsődleges feladatának tekinti az aktív szerepvállalást a szakma jelenlegi helyzetét javító jogszabályi változtatások meghozatalában, a törvényi környezet szükségszerű átalakításában.

Mindezek alapjainak megteremtése érdekében az MVI már évek óta komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy érdemben befolyásolhassa a vendéglátással kapcsolatos kormányzati stratégia kialakítását, és folyamatosan próbál az érintett szervezetek bevonásával egységes szakmai platformot kialakítani. A lobbitevékenység és a vendéglátás problémáinak proaktív kezelése tavaly már konkrét, a legtöbb kolléga pénztárcáját közvetlenül érintő ügyekben is hozott eredményeket.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a március 10-12. között megrendezésre kerülő SiRHA szakkiállítást különösen fontos lehetőségnek tekinti érdekvédelmi funkcióinak gyakorlására. Többek között a 2012-es Hoventa kiállításon szervezett konferencia kézzelfogható sikerein felbuzdulva döntött úgy az MVI elnöksége, hogy fórumot szervez szakmai szervezetek képviselői és a vendéglátósokat irányító, illetve ellenőrző hatóságok részére a szakma akut problémáiról. A kerekasztal-megbeszélés időpontja március 10. (hétfő) 13:00-15:00 óra, helyszíne „A" pavilon 102. stand Fórum színpad.

Az ipartestület vezetése minden érdeklődőt szeretettel vár.