Készül a 2023-as Vidéki Turizmus Katalógus

Forrás: turizmus.com

 2023. március 06. 10:36

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége által kiadott katalógus célja, hogy elsősorban a vidéki szálláshelyeket népszerűsítse, azonban fontosnak tartják, hogy hazai, helyi termelők és egyéb szolgáltatók is megjelenési lehetőséghez jussanak a kiadványban.

A katalógusban csak vidéki szálláshely-szolgáltatók, termelők, program- és egyéb szolgáltatók megjelenése lehetséges, a hirdetés ára a megjelenés nagyságától és a kedvezmények jogosultságától függenek. Aki napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkezik és tagja a FATOSZ valamelyik megyei szervezetének vagy éppen egyéni pártoló tagok, még kedvezőbb árat kapnak - tájékoztatta lapunkat a szövetség.

Egyre nagyobb teret nyer a vidéki turizmus, és a Szövetség szeretne még nagyobb kedvet hozni ahhoz, hogy az érdeklődők megismerhessék hazánk különleges vidéki, falusi szolgáltatóit és vidéken töltsék szabadidejüket. Ebben a katalógusban határon túli magyar szolgáltatók megjelenésére is lehetőséget biztosítanak.

Ismét kiadják a Vidéki turizmus 2023 katalógust

Fotó: 123rf.com

 

Az új katalógus elérhető lesz a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége központi irodájában Budapesten, országos kiállításokon, a Tourinform irodákban, illetve online letölthető formában is megtekinthető lesz.

A katalógussal kapcsolatos további információkat ezen a linken talál.