Készüljön fel a holnap kihívásaira a RATIONAL Roadshow-n!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 15. 11:29

A RATIONAL magyarországi szakácsai ismét úton vannak főzőbemutatójukkal. Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon bármelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Ezen a roadshow-n minden bizonnyal talál egy Önnek megfelelő helyszínt. Ne hagyja ki az alkalmat, tekintse meg Ön is élőben, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogy hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Nézze meg élőben az iVario Pro és iCombi Pro működését a Rational roadshow-ján! | Fotó: Rational

Fotó: Rational

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40 százalékkal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

Az országszerte több helyszínen megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket Szekeres Tibor, Kósa Attila és Zsiák Attila, a RATIONAL szakácsai élőben készítenek el.

A roadshow-n megkóstolhatják a Rational szakácsainak helyben készített ételeit

Fotó: Rational

 

Következő állomásaink Sopron, Lillafüred és Szeged!

Kattintson IDE, és nézze meg Roadshow-dátumainkat, és regisztráljon ingyenesen.

Hamarosan találkozunk!

Ha bármilyen kérdése van a RATIONAL főzési bemutatóinkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben az  info-hungary@rational-online.com címen vagy kövessen minket a Facebookon!

(X)