Két boutique szállodalánc került a Frasers Hospitality tulajdonába

Forrás: turizmus.com

 2015. június 25. 11:47

A Frasers Hospitality tulajdonába került Nagy-Britannia két vezető boutique szállodalánca, a Malmaison és a Hotel du Vin. A Magyarországon is jelenlévő Frasers Hospitality június 17-én kötötte meg történetének eddigi legjelentősebb üzletét.

A Malmaison és a Hotel du Vin szállodák 505 millió eurós megvásárlásával, ami jól mutatja a Frasers Hospitality globális növekedési törekvéseit, a lánc európai kapacitása megduplázódott, szállodáinak száma világszinten 129-re nőtt.

A két új brand (Nagy-Britannia 25 városában összesen 29 hotellel) tökéletesen kiegészíti a cégport fólióját, amelyet eddig apartmanszállodák képviseltek.

Fotó: Malmaison Hotel Oxford

„Pontosan a boutique lifestyle szegmens az, amely a Frasers kínálatából eddig hiányzott. Nem szerettünk volna a hagyományos hotelek irányába elmozdulni. A Malmaison, valamit Hotel du Vin szállodákkal megtaláltuk azt, amit kerestünk" - nyilatkozta Mr. Peng Sum Choe, a Frasers Hospitality vezérigazgatója.

Mindkét lánchoz kimagasló színvonalú, különleges boutique hotelek tartoznak. A Malmaison szállodái a legmodernebb dizájnt képviselik egytől egyig történelmi épületekben, Nagy-Britannia nagyobb városaiban. Az exkluzív és hamisítatlanul brit Hotel du Vin szállodák pedig főleg történelmileg jelentős, katedrálisoknak és egyetemeknek otthont adó desztinációkban kínálnak egyedi élményeket.

A dinamikusan fejlődő Frasers Hospitality más márkáit is továbberősíti, és hamarosan újabb szállodákat nyit Európában (Frankfurt, Berlin, Hamburg és Genf).

Budapesti szállodájuk, a több nemzetközi díjjal is kitüntetett Fraser Residence Budapest immáron 4 éve magas színvonalon áll az üzleti és szabadidős  vendégek rendelkezésére, érkezzenek rövidebb vagy hosszabb távra.