Két díjat is elnyert az Essity

Forrás: turizmus.com

 2018. december 03. 16:24

Az Essity a Tork EasyCube-ért elnyerte az „Év technológiai innovációja” és a „Legjobb gyakorlat – Fenntarthatóság” díjat a 2018-as „European Cleaning & Hygiene Awards” díjkiosztóján.

A zsűri értékelése szerint a Tork EasyCube azért lett győztes, mert az új IoT-platformnak, az ügyfelek meglátásai figyelembe vételének és az ügyfelek számára nyújtott, bizonyított értéknek köszönhetően egy olyan innováció, amely folyamatosan fejlődik.

A professzionális tisztítótermékek ágazata Európa-szerte több millió embert foglalkoztat, és elengedhetetlen szerepet játszik a higiénia, a jóllét, az arculat és a munkahelyi elégedettség terén. A díj célja, hogy elismerje és jutalmazza a munkavállalói szabályok, az ügyfelekkel folytatott kapcsolat, a fenntarthatóság, az innováció és az iparági standardok erősítésének különböző területein és szintjein megmutatkozó kiválóságot.

A vállalatnak a jólléttel, a „kevesebbel többet” elvvel és a körforgásossággal kapcsolatos kötelezettségvállalásait és tevékenységeit a zsűri a kategóriája legjobbjainak ítélte. A Tork EasyCube pedig azért lett győztes, mert az új IoT-platformnak, az ügyfelek meglátásai figyelembe vételének és az ügyfelek számára nyújtott, bizonyított értéknek köszönhetően a Tork EasyCube olyan innováció, amely folyamatosan fejlődik.

Renée Remijnse kommunikációs igazgató és Greg Silber, a Tork key account managere

Fotó: turizmus.com

„Ez a két díj rámutat arra, hogy a Tork márka fenntarthatósági megközelítése miként teszi lehetővé az ügyfelek számára, hogy elérjék a körforgásossággal, a hulladékkezeléssel, valamint személyzetük és ügyfeleik elégedettségével kapcsolatos céljaikat. Csak akkor érhetjük el a célunkat, hogy az IoT-eszközökkel vezető szerepet töltsünk be a professzionális higiénia terén, ha továbbra is bizonyítjuk az ügyfeleink számára nyújtott értéket, az ügyfeleink sikerét, és folyamatosan frissítjük kínálatunkat” – nyilatkozta Don Lewis, az Essity professzionális higiéniáért felelős igazgatója.

Az Európa-szerte több országban elérhető Tork PaperCircle lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csökkentsék ökológiai lábnyomukat, és körforgást alakítsanak ki az elhasznált papírkéztörlők helyi összegyűjtésével és új papírtermékekké történő újrahasznosításával. Ennek eredményeként a jelenlegi hulladékkezelési lehetőségekhez képest 40%-kal csökken az ökológiai lábnyom.

Más, még gyerekcipőben járó megoldásokkal ellentétben a Tork EasyCube-nak már több mint 100 ügyfele van nagy forgalmú vidámparkoktól és bevásárló központoktól kezdve egészen a repülőterekig és irodaépületekig. Az ügyfelektől származó meglátások és összesített adatok alapján az Essity egyértelműen igazolni tudja, hogy 24%-kal kevesebbszer kell körbejárniuk a takarítóknak, és a takarítás 20%-kal kevesebb időt vesz igénybe, míg a takarítás minősége és a munkavállalók elégedettsége megnövekedett. (X)