Két év kihagyás után újra itt a Heritage Hotels Of Europe Award

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 03. 17:05

Javában zajlik a szavazási időszak, és a nyári szabadságok vége felé még inkább nő az érdeklődés a Heritage Hotels of Europe Award iránt. Európa kastélyhotelei ismét 7 különböző kategóriában mérettetik meg magukat.

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége (MKSZ) tagja és egyben alapítója az Európa kastélyait tömörítő esernyőszervezetnek, és felhívja a figyelmet arra, hogy egyedülálló lehetőség kínálkozik hazai kastélyszállodáknak augusztus 15-ig.

Mint írják, az a hazai kastélyszálloda, aki augusztus 15-ig csatlakozik a szövetséghez, még beszállhat HHE versenyébe, és felkerülhet a jelöltek listájára. Ezenfelül az idei éves tagdíj időarányos részét kell csak a csatlakozás esetén megfizetni.

A Heritage & Experience különdíjat Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete adta át a Gyulai Almásy-Kastély Látogatóközpontot képviselő Dombi Ildikó ügyvezető igazgatónak 2019-ben

Fotó: MKSZ

Legutóbbi díjátadó eseményt Magyarország bécsi nagykövetségén rendezték meg 2019 novemberében.

Idén hazánk ad otthont a rangos eseménynek, helyszíne a Szidónia Kastélyszálloda lesz Röjtökmuzsajon november 19-én.

Csatlakozási kérelem és egyéb kérdés esetén bővebb információt kérhetnek a szövetség titkárától Kirchner Katalintól a kirchner@kastelyszallodak.hu címen.