Két hotellel gazdagodik a londoni Heathrow 4-es terminálja

Forrás: turizmus.com

 2015. november 30. 22:03

Az Arora Group és az InterContinental Hotels Group (IHG) exkluzív megállapodást írt alá a Heathrow-val a 4-es terminálhoz közvetlenül csatlakozó 2 új szálloda kialakítására.

A Crowne Plaza London – Heathrow Terminal 4 és a Holiday Inn Express London – Heathrow Terminal 4 nyitását 2018-ra tervezik. A szállodákat az IHG (InterContinental Hotels Group) franchise-szerződése alapján az Arora Csoporthoz tartozó Arora Hotels fogja üzemeltetni.

A Crowne Plaza London 300 ággyal, 5 rendezvényteremmel, 2 konferenciateremmel az üzleti utazók kényelmét szolgálja elsősorban, míg a 450 szobás Holiday Inn Express London újgenerációs Holiday Inn Express hotelként a legmodernebb technológiával felszerelt high tech-szálloda lesz, melyben Express Café és Bár, valamint nagyobb, otthonosabb ágyak várják a vendéget.

A két, egymásba kapcsolódó szálloda egy légi folyosó segítségével séta távolságra lesz a 4-es termináltól, valamint a londoni metrótól, a Heathrow Express vasúttól és a legközelebbi autópályától is.