Két Marriott szállodával bővül a CPI Hotels portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2021. április 26. 17:21

Két Marriott házzal bővült a dinamukusan fejlődő CPI Hotels portfóliója. A CPI Hotels kötelékében mind a budapesti, mind pedig a prágai szálloda Marriott franchise partnerként a továbbiakban is a jól megszokott néven, a magas színvonalú Marriott sztenderdek és hűségprogramok megtartásával működik.

A Budapest belvárosában működő 234 szobás, négycsillagos Courtyard by Marriott Budapest City Center üzemeltetését 2021. április 1-től a CPI Hotels budapesti regionális központja vette át.

A négycsillagos Courtyard by Marriott Budapest City Center üzemeltetését a CPI Hotels vette át

Fotó: CPI Hotels

A CPI Hotels budapesti csapata Nagy-Szász István vezetésével már két budapesti szállodát üzemeltet: a 68 szobás Mamaison Hotel Andrássy butikszállodát és a 38 lakosztállyal rendelkező Mamaison Residence Izabella apartmanhotelt. Ezen felül a cégcsoport két új szálloda fejlesztésén dolgozik Budapesten, az V. kerületben: a négycsillagos Mamaison Hotel Chain Bridge (korábbiakban Starlight Suiten Hotel Budapest) és a közvetlen szomszédságában egy 99 szobás háromcsillagos ház nyitása várható a közeljövőben.

„Büszkék vagyunk, hogy portfóiónkban üdvözölhetjük a világszerte ismert és elismert Marriott brand-et. Biztosíthatjuk vendégeinket és partnereinket, hogy minden tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsuk a váltás után is" - nyilatkozta Jan Kratina, a CPI Hotels vezérigazgatója.

A budapestihez hasonlóan a prágai 161 szobás négycsillagos Courtyard by Marriott Prague City szálloda is csatlakozott a CPI Hotels kötelékébe, így a szállodacsoport kínálata a cseh fővárosban már 8 házra bővült.

A CPI Hotels a CPI Property Group szállodaüzemeltető üzletágának leányvállalata. A prágai központú CPI Hotels a.s. a több mint 10 000-es ágykapacitással és körülbelül 13 000 férőhelyes konferencia befogadóképességével Csehország legnagyobb szállodavállalata, jelenleg 6 ország 15 régiójában 29 szállodát üzemeltet Clarion, Comfort, Mamaison, Holiday Inn, Buddha-Bar, Spa & Kur márkanevek égisze alatt.