Két új hotelt nyit a Sofitel jövőre

 2014. május 29. 12:55

A Sofitel Luxury Hotels két új hotel nyitását tervezi 2015-ben a világ két dinamikusan fejlődő régiójában. A Sofitel Sentosa Resort & Spa Szingapúrban nyitja meg kapuit, míg a Sofitel Tirana Palace az albán fővárosban várja majd a vendégeket.

A Sofitel Singapore Resort and Spa Sentosa nyitását 2015 második felére ígérik, luxuskategóriás wellness központú szállodaként Szingapúr Sentosa szigetén. A hotelnyitás összhangban áll az Accor hosszútávú növekedési terveivel az Asia Pacific régióban, melynek fő célja kielégíteni az egyre növekvő ázsiai igényeket a luxuspiacon.

Michael Issenberg, az Accor Asia Pacific vezérigazgatója így kommentálta a bejelentést: „A Sofitel Singapore Sentosa Resort & Spa kulcsfontosságú fejlesztés. Jelenleg 40 Sofitel található a régióban, mely globális hálózatunk egyharmadát adja, és fontos fejlesztési irány a brand jövőjét tekintve."

A Sofitel Tirana Palace az albán főváros központjától néhány kilométerre várja majd a vendégeket. Neo-román építészeti stílusban épült némi albániai hatással: hatalmas oszlopok szegélyezik a történelmi albán hősökről készített allegórikus szobrokkal, és négy hatalmas francia órával a tetőn.