Két új igazgató a Magyar Turizmus Zrt.-nél

Forrás: turizmus.com

 2015. április 01. 21:19

Április elsején hivatalba lépett a nemzeti marketingszervezet két új vezető munkatársa, Fanici Mihály és Langer Katalin.

Amint arról korábban beszámoltunk az MT Zrt.-nél szervezeti átalakítást hajtottak végre. Az új struktúrában létrehozták a stratégiai igazgatói, valamint a nemzetközi és kongresszusi igazgatói pozíciókat. A Magyar Turizmus Zrt.-től kapott tájékoztatás alapján mutatjuk be az új vezetőket:

 

Stratégiai igazgató

Fanici Mihály 45 éves, 4 gyermekes, nagycsaládos édesapa. Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte marketing és HR szakközgazdász szakon, emellett MPhil. társadalomtudományi fokozattal rendelkezik. Munkái során a vállalkozás- és üzletfejlesztési, illetve humánerőforrás-menedzsment területeken szerezett szakmai, vezetői tapasztalatokat. 15 évet töltött el a hazai üzleti életben többnyire nemzetközi és hazai nagyvállalatoknál, az utóbbi 5 évben kkv-cégek szervezeti és stratégiai auditját, valamint magánvállalkozások fejlesztését támogatta.

 

Nemzetközi és kongresszusi igazgató

Langer Katalin pályakezdőként a Vista utazási irodákban üzleti utaztatással foglalkozott. Közgazdász és idegenforgalom/szálloda végzettségét a Kodolányi János Főiskolán, illetve a Corvinus Egyetemen szerezte. Marketing területen töltött éveit követően, az elmúlt öt esztendőben Magyarország agráriumát és élelmiszeriparát képviselte nemzetközi színtéren: a V4 országaiban, európai uniós lobbik során, nemzetközi kiállítások stb. alkalmával. Komoly tapasztalatokat szerzett a kereskedelemfejlesztés területén is, illetve a külpiaci nyitás tevékeny elősegítőjeként.