Két új Orbis-hotel Mariborban

Forrás: turizmus.com

 2018. február 09. 10:59

Az AccorHotels stratégiai partnere, az Orbis Hotel Group megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában a Terme Mariborral partnerségben.

A teljes felújítást követően mindkét szállodát franchise szerződések keretében nyitották meg és az AccorHotels nemzetközileg ismert márkanevei alatt, Mercure és ibis Styles szállodákként fogadták első vendégeiket 2018 január 29-én. A felújításra szánt teljes befektetés összege körülbelül 600 000 euró volt, beleértve a szobák, a lobbi és az éttermek átalakítását.

ibis Styles Maribor City Center***

 

A korábbi Piramida szálloda Mercure Maribor City Center**** és a korábbi Orel szálloda ibis Styles Maribor City Center*** néven nyitott újra. A Mercure Maribor City Center**** szálloda Szlovénia legismertebb borvidékébe ágyazott történettel várja vendégeit, ami a világ egyik legöregebb borászatáról híres.

Az ibis Styles Maribor City Center*** szálloda Maribor városára épít, amely számos kulturális esemény – többek közt a Borstnikov-fesztivál - és az egyik legnagyobb kulturális intézmény, a Szlovén Nemzeti Színház otthona. Ezért a szálloda saját színházteremmel várja a vendégeit, megmutatva a jótékony együttműködést a szálloda és a helyi tradíció elemei között. A vendégek előtt teljesen új világok nyílnak meg és számos interakcióra nyílik lehetőség a balett, színház, opera és dráma világával.

Mercure Maribor City Center****

 

„Az Orbis a vezető szállodaüzemeltető Közép-Kelet-Európában, több mint 120 szállodával és az AccorHotels márkák kizárólag képviselője a régióban. A Mercure és ibis Styles szállodák megnyitásával Mariborban, partnerségben a Terme Mariborral, Szlovénia a 12. ország lett, ahol a vállalatunk jelen van, tovább erősítve a vezető pozíciónkat a régióban” – kommentálta Emeline Sykora Wintrebert, az AccorHotels Dél-Kelet Európáért felelős fejlesztési vezetője.