Két új tag a kastélyszállodák szövetségében

Forrás: turizmus.com

 2016. március 10. 21:40

Sikeres volt a Magyar Kastélyszállodák Szövetségének közgyűlése, mert két új kastéllyal is bővült a tagság. A napirendi pontok között szerepelt a Kastélyszálloda Fórum és a Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéje is.

Gulyás Eszter elnöktől a csütörtökön zárult közgyűlés után megtudtuk, újonnan csatlakozik a szövetséghez a rátóti Széll Kálmán Kastélyszálló & Rex Clinic Anti Aging Központ és a mándoki Forgách Kastély. Mindkét új tagszálloda hasonló értékeket képvisel, mint a meglévő tagok, magas szintű szolgáltatásaikkal az igényes vendégeket is ki tudják szolgálni.

Forgách Kastély, Mándok


A közgyűlés központi témája a hamarosan megrendezésre kerülő Kastélyszálloda Fórum volt, melyet április 14-én tartanak – immáron második alkalommal az egyetlen budapesti tagszállodájukban a St. George Hotelben.

Széll Kálmán Kastélyszálló, Rátót


Szó esett a 2016. évi tervekről, köztük a Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéjéről is, amelynek keretében a szövetség tagjai április 15–16–17-én díjmentes körbevezetéssel és grátisz éjszakával kedveskednek a szállóvendégeknek. Terveik központjában a közös kommunikáció és központi marketing áll, melyet minden tagjuk számára biztosítanak.