Kicsi, de okos: bemutatta új SelfCookingCenter készülékét a Rational

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 29. 19:17

Applikáción keresztül kommunikál a szakáccsal, energiatakarékos, LED-világítással felszerelt, és az étel méreteit beszkennelve maga határozza meg a főzési, sütési időt a Rational új konyhagépe, amelyet 60 viszonteladó és szakmabeli előtt mutattak be a napokban a Vigadó Étteremben.

Vadonatúj konyhatechnológiai gépét mutatta be a szakmának a Rational szeptember 28-án. A konyhagép amilyen kicsi, olyan okos és praktikus.

 

Mint a jelenlévők a sok jó tulajdonság között megtudhatták, 50 százalékkal gyorsabb, mint az elődje, 10 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, és méretéhez viszonyítva ebben a kategóriában a piacon a legkiválóbb a főzési teljesítménye és a hatékonysága.

Az iCooking Controll intelligens technológia lehetővé teszi, hogy csak azt állítsuk be, milyen típusú élelmiszer kerül a gépbe, az beszkenneli az adott alapanyag, hús, hal, zöldségek méreteit, és magától kitalálja, meddig süti, főzi. A háromrétegű ajtó teljesen biztonságos, egyáltalán nem melegszik át a főzés során.

A LED-világítás 15-ször hosszabb élettartamot garantál, és ahogy a Rational minden gépe, ez is rendelkezik az EnergyStar minősítéssel.

Szintén nagyon praktikus és már-már futurisztikus funkció, hogy a konyhagép egy applikáción keresztül kommunikálni tud a szakáccsal, aki akár távolról is bekapcsolhatja, leállíthatja, beprogramozhatja.

 

A konyhagép bemutatóján - amelyen nemcsak a cég magyarországi képviseletének vezetője, Szekeres Tibor köszöntötte a jelenlévőket, hanem Budapestre érkezett a cég németországi központjának vezetése is - bebizonyították, hogy nem zsákbamacskát árulnak: a vendégek maguk is megfigyelhették, hogyan készülnek az ételek, majd meg is kóstolhatták azokat.