Kids Oasis védjegy a családbarát szálláshelyeknek

Szerző: Fucskó Hajnalka

 2014. március 02. 20:08

Magyarországon eddig bármelyik szálláshely minősíthette magát családbarátnak, tartalom nélkül is. Az Utazás kiállításon bemutatott Kids Oasis védjegyrendszer valódi garanciát nyújt majd a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.

Rengeteg hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként, mert ezzel jól eladhatja magát a piacon, de a fogalom gyakran tartalom nélküli. Hogy Magyarországon is lenne piaci kereslet a valódi minőségi családbarát szolgáltatásokra, azt jól példázza, hogy a lutzmannsburgi (locsmándi) élményfürdő- és szállodakomplexumban 30 százalékos a magyar vendégek aránya – mondta Puczkó László, a KidsOasis Kft. szakmai igazgatója az Utazás kiállítás pénteki konferenciáján.

Az új hazai védjegyrendszer alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára, a tagjainak pedig tréning és széles körű marketingtámogatás segítségével ígér több vendéget. A csatlakozni kívánók felvétele nem önbevallás alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján.

A jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a Kids Oasis szélforgós védjegyének használatára. A tanúsító védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja, eddig két szolgáltató ment át a szűrőn. Az új védjegyrendszer www.kidsoasis.hu címen elérhető honlapja az Utazás kiállításon debütált teljes tartalommal.


A Kids Oasisról a Turizmus Panoráma márciusi cikke alapján itt olvashat további részleteket.