KidsOasis minősítés a Thermal Hotel Visegrádnak

Forrás: turizmus.com

 2015. július 02. 15:55

A Thermal Hotel Visegrád az elmúlt években számos fejlesztést hajtott végre a gyermekes családok magas színvonalú kiszolgálása érdekében. Nádas Gábor vezérigazgató 2015. július 1-én vehette át a 4 szélforgós minősítésről szóló tanúsítványt és táblát.

A Visi Mókus Játszóház egész nap nyitva áll az apróságok előtt. A szálloda tartalmas animációs programokat szervez, nagy hangsúlyt fektetnek a kézműves és sportprogramokra. A kertben játszótér, ugrálóvár, trambulin várja az kicsiket. A nagyobbaknak Xbox Kinect, ping-pong asztal, tollaslabda, csocsó, biliárd, darts áll rendelkezésre. A szálloda gyermek és nyári Acapulco medencéje a vizi mókák helyszíne. A ház kabalafigurájával, Visi Mókussal reggel és este is találkozhatnak a gyermekek. Az étteremben is gondoltak a kicsikre.

A baba-mama szolgáltatások sem maradhattak ki a fejlesztések közül. A szobákban babaágy gyerekágyneművel, fürdetőkád, bili, fellépő, WC szűkítő, pelenkázó lap bekészíthető, mikrohullámú sütő, cumisüveg melegítő is rendelkezésre áll. A gyermekek biztonságáról a szobákban konnektorvédő, erkélyzár, sarokvédő gondoskodik.

Az idén májusban átadott Só-szoba egyszerre négy személyt tud fogadni.