KidsOasis minősített családbarát szálláshely lett a Tisza Balneum Thermal Hotel

Forrás: turizmus.com

 2015. március 23. 17:31

A Tisza Balneum Thermal Hotel négy szélforgós KidsOasis minősítést kapott. Nótin Zsolt igazgató március 20-án vehette át a minősítési tanúsítványt és táblát.

A minősítés kapcsán kialakítottak egy kényelmes, praktikus és kifejezetten gyermekeknek készített bútorokkal berendezett játszóházat. A hotelbe érkező családok legapróbb tagjai, csodálatos kézzel alkotott mesefigurás falfestéssel díszített részlegben tölthetik el idejüket az újonnan beszerzett játékokkal. Vannak társasjátékok, gyermek készségfejlesztők, ceruzák, labdák, csocsóasztal, sporteszközök, melyeket igyekszik a szálloda a teljesség igénye nélkül minden korosztály számára beszerezni.

Ezen kívül külön említést érdemel a már rendszeresen igényelt és jól bevált gyermek animáció, amikor is a szülők nyugodtan rábízhatják gyermekeiket profi kollégáinkra, akik egész nap le tudják foglalni a kicsiket.

Természetesen az étteremben is gondoltak a picikre, az új gyermekétlap és az idei nyártól már svédasztal is várja őket.

A baba-mama szolgáltatások sem maradtak ki a fejlesztések közül. Az anyukáknak és apukáknak minden eszköz a rendelkezésükre áll a szállodában, bármire is legyen szükségük. A szúnyoghálós babakocsi, pelenkázó-sarok, cumisüveg sterilizáló, légzésfigyelő és sok más babaeszköz, mind-mind megtalálhatók. A szálloda recepcióján, valamint foglalásnál minden olyan eszközt igényelhetnek a szülők, amelyek otthonukban is megtalálhatóak. Így például fellépő a mosdókhoz gyermekeknek, gyermek WC ülőke és bili a kisebbeknek, babaágy kétféle változatban, fürdető kád vízhőmérővel, gyermekágynemű, csúszásgátló, konnektorvédő, babaőrző éjszakai fény, és a szobai biztonságos közlekedést biztosító sarokvédő a bútorokra.