Kiemelt szállásadói partnerprogamot indít a Szallas.hu

Forrás: turizmus.com

 2019. január 25. 11:36

Januárban startolt a Szallas.hu Gold Partnerség, a program keretében a legjobban teljesítő partnerek számára, az online szállásközvetítők között egyedüliként jutalék-visszafizetést biztosítanak – derül ki a a Szallas.hu friss közleményéből.

A Gold Partnerség kritériumai: minimum 1 éves partnerviszony és minimum bruttó 10 millió forintos éves leutazott forgalom.

A közleményből az is kiderül, hogy a csatlakozási feltételek között szerepel például, hogy az adott partner adatlapja kellően informatív, hiánytalanul kitöltött legyen, szállását minőségi fotókkal vizualizálja a vendégek számára, hiszen ez a vendégelégedettség növelésének egyik alapvető eszköze.

A „Gold szállásadók” a Szallas.hu több kiemelt szolgáltatását élvezhetik, melyek további előnyt kovácsolhatnak számukra, mint például a területi képviselő, az online hirdetési kedvezmény, a megkülönböztető vizuális jelölés és kedvező pozíció a honlap találati listáján.

Gold Partnerség kritériumai: minimum 1 éves partnerviszony és minimum bruttó 10 millió forintos éves leutazott forgalom

Fotó: pixabay

Ezek mellett sávos jutalék-visszatérítésre tehetnek szert a cég top partnerei, illetve megjelenítik őket az együttműködő márkaoldalakon, valamint a piaci helyzetük megértéséhez szükséges kiemelt statisztikákat megkapják.

A partnerprogram céljai között szerepel az is, hogy a Szallas.hu kiemelt partnereinek márkaépítését és marketingtevékenységét is segítse annak érdekében, hogy ők ezáltal a közvetlen foglalásaikat is növelni tudják, a jutalék-visszatérítés által pedig továbbra is a Szallas.hu legyen a vendégszerzés legolcsóbb csatornája.

A programhoz való csatlakozás egyébként nem automatikus. A csatlakozási szándékot az admin felületen jelezni szükséges januárban, melyet Szallas.hu kollégájának jóváhagyása véglegesít.