Kigyúltak az ünnepi fények a The Ritz-Carlton, Budapest karácsonyfáján

Forrás: turizmus.com

 2022. november 26. 21:08

November 24-én ünnepélyes kereteken belül csillantak fel a fények a szálloda karácsonyfáján, a Magyar Rádió Gyermekkórusa énekével jelezte, hogy az év legszebb időszaka elindult.

Ebben az évben mindenkit szeretettel vár a Kaffee Wien kávézó egy varázslatos fotósarokkal, ahol egy forró csokoládé mellett lehet örök emlékeket készíteni. A karácsonyi hangulaton kívül ínycsiklandó sütemények is várják a vendégeket és érdeklődőket - adta hírül a szálloda.

December 4-én beköltözik a szállodába a Mikulás, aki finomságokkal várja a kicsiket és nagyokat. A program díjmentes és a szerencsések találkozhatnak a Mikulás segédjével, a manóval.

A Mikulás kuckójában megtalálható a manó postaládája is, ami csak arra vár, hogy megteljen karácsonyi levelekkel és kívánságokkal. A Mikulás december 25-én kiválaszt egy kívánságot a postaládából, amit az év végéig teljesít.

A The Ritz-Carlton, Budapest karácsonyfája

Fotó: The Ritz-Carlton, Budapest

A The Ritz-Carlton, Budapest továbbra is várja a pihenős vasárnapok kedvelőit a Sunday Brunch eseményére. A szálloda minden héten különleges kézműves foglalkozásokkal várja a gyerekeket, így nyújtva szórakoztató pihenést az egész családnak.

Kapcsolódó cikkek