Kína kontra Aranykulcs

Forrás: turizmus.com

 2017. március 16. 21:45

A Nemzetközi Aranykulcs kizárással fenyegette meg Kínát, ha az újgazdag nagyhatalom nem adja fel eddigi gyakorlatát, miszerint, az országon belül működtet egy, az Aranykulcsra hajazó, de hatalmasra duzzasztott árnyékszervezetet.

Vélhetően a kínaiakkal kialakult konfliktus lesz az egyik legizgalmasabb témája a március 23-án, Berlinben kezdődő Nemzetközi Aranykulcs konferenciának – tájékoztatta a hazai szervezet tagjait március 16-i találkozójukon Ungár Tamás. A Corvin Hotelben tartott összejövetelen a Magyar Aranykulcs elnöke elmondta azt is, hogy a nemzetközi kongresszus másik, nagy érdeklődéssel várt eseménye Svédország visszatérése lehet a nemzetközi szervezetbe.

Hazai vizekre evezve az eseményen bemutatkozott három médiatámogató és három új támogató cég, de, előtte még Budea Ildikó, a Hotel Corvin igazgatója és Ungár Tamás (képünkön) köszöntötte a megjelenteket.

Elsőként kiadónk, a Turizmus Kft. mutatta be online kapcsolattal a megújult www.turizmus.com hírportált és a hozzá kapcsolódó turizmus.com bulletint.

Prezentációval mutatkozott be a ma már gyakorlatilag egyetlen, angol nyelvű programmagazin, a Funzine kiadója is.

A PPHungary szóban köszöntötte a megjelenteket.

Prezentációval és videóval mutatkozott be a Silverline, a dunai, hajós programokban egyre jelentősebb szerepet vállaló cég, mint az Aranykulcs új, regisztrált partnere.

Az International Press képviselőjétől megtudhatták a jelenlévők, hogy a világon megjelenő több mint 2.000 újság digitális printjét képesek szállítani a szállóvendégeknek, a hajnali órákban, órákkal az eredeti lap megjelenése után.

A Best Bike Tours Budapest képviselője pedig nem csak elmondta és bemutatta, hogy milyen kerékpáros túrákat vállalnak kölcsöngépekkel, hanem, el is hozott két, holland gyártmányú, elektromos bringát, amelyeket ki is lehetett próbálni.

Az est kötetlen beszélgetéssel zárult.

Kapcsolódó cikkek