Kínában veti meg a lábát a Hunguest Hotels - RÁDIÓINTERJÚ

Forrás: turizmus.com

 2018. december 18. 15:02

Egy rendkívül széles portfóliójú, magas árbevétellel rendelkező, felsőkategóriás szállodákat üzemeltető kínai szállodavállalattal kötött együttműködési megállapodást a Hunguest Hotels. Az ebben rejlő lehetőségekről Hülvely István vezérigazgató nyilatkozott a Trend FM-nek.

A kínai turizmusban rejlő lehetőségeket szeretné a hazai szállodavállalat még jobban kiaknázni a hosszútávú megállapodás eredményeként. Mint Hülvely István fogalmazott, a tervek szerint 10 éven belül a lehető legszerteágazóbb módon szeretnék elmélyíteni a kapcsolatot a cégcsoporttal, amely nemcsak Kína egyik legnagyobb, illetve legismertebb szállodavállalat, de az egyik legnagyobb kiutaztató utazási iroda és légitársaság is van a tulajdonában.

HALLGASSA MEG A HANGANYAGOT ITT

 

Az első időszakban kölcsönös tréningek keretében szeretnék jobban megismerni egymás kultúráját, módszereit, illetve különböző rendezvényeken keresztül egymás gasztronómiáját.

Hogy hosszú távon milyen előnyei származhatnak még hazánknak az együttműködésből, kiderül a beszélgetésből.

Ahogy arról korábban a turizmus.com is beszámolt, a kínai BTG csoport az említett tevékenységeken felül flottakezeléssel, szórakoztatóparkok üzemeltetésével, valamint bevásárlóközpontok fejlesztésével is foglalkozik. Összesen mintegy 42.000 dolgozót alkalmaznak, a vállalat éves árbevétele eléri a 25 milliárd jüant (több mint 1000 milliárd forint).