Kinyílt a Vadvirág Mátraszentimrén

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 28. 14:51

Több évtizedes tetszhalálból ébredve ismét kinyitott a Vadvirág Hotel Mátraszentimrén.

Az ország egyik legmagasabban fekvő települése, a különleges klímájú Mátraszentimre újabb szálláshellyel gazdagodott. A XX. század elejétől létező vendégház, illetve az 50-es és 60-as években fénykorát élő Vadvirág Panzió újjáépítésével 4 csillagos selfness hotel született (www.vadviraghotel.hu). A mindössze 450 lelket számláló kis településen gyorsan vált népszerűvé a szálloda a' la carte étterme, s a mindössze 11 szobás (ebből 8 lakosztály) házat felfedezték maguknak az egyéni vendégek is, valamint a csapatépítő tréningre helyszínt kereső cégek is.

 

A kis szálloda az étterem mellett egy borozóval is várja a vendégeket, valamint egy sókamrával, két infraszaunával, egy finn szaunával, egy jakuzzival és egy merülőmedencével felszerelt, kis wellness részleget is kínál. Gondoltak a téli sportok szerelmeseire is, fűtött sífelszerelés tárolót is építettek.

A tulajdonos-üzemeltető, a dunaújvárosi Általános Ingatlanberuházó és-Fejlesztő Kft. a második ütemben - legkésőbb három év múlva - további 38 szobát és 2 konferenciatermet épít még a házhoz.

 

A Vadvirág vezetésével Eperjesi Richárdné Arankát bízták meg (képünkön az előtérben, csapatával együtt), aki, mátrai kötődésű, s 16 évet töltött el a Hunguest kötelékében, többek között a Grand Hotel Galya szállodavezetőjeként.