Kiosztották a családbarát szállodai minősítéseket

Forrás: turizmus.com

 2018. december 01. 11:19

Megvan a 2018. év családbarát szállodai szakembere és a családok szállodája díj nyertese.

A KidsOasis Nonprofit Kft., mint a családbarát szálláshelyek védjegy tulajdonosa 2018 nyarán 3. alkalommal indított útjára egy olyan versenyt, amely értékeli a szállodák fáradozását a családok magas minőségű kiszolgálása érdekében. A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján osszák ki.

A KidsOasis Családok Szállodája 2018. díj nyertese az 5 szélforgós minősített családbarát szálláshely, az Oxigén Hotel Family & Spa lett.

A szállodák a trófea mellé családbarát szolgáltatásaik fejlesztéséhez kapcsolódó oktatási programot, animációs tanácsadást, játékokat, mesekönyveket, babafelszereléseket is nyertek.

Az Oxigén Hotel Family & Spa

Fotó: turizmus.com



A Családbarát Szállodai Szakember 2018. díjra jelölésnél a szervezők arra voltak kíváncsiak, hogy kik azok a munkatársak, akik a leginkább ismerik a családok különleges igényeit, ki ért legjobban a gyerekek és a szülők nyelvén, ki a legkedvesebb, a legsegítőkészebb, a legrugalmasabb, a legtürelmesebb.

A vendégek véleménye alapján Möllmann Eszter, a Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark tulajdonosa a KidsOasis Családbarát szállodai szakembere 2018. díj nyertese. 

A díjakat az 5. Családbarát Turizmus Konferencia keretében osztják ki.