Kis Herceg – a szállodákban

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 13. 10:00

 

Antoine de Saint-Exupéry leghíresebb regénye 1943-ban született. Egy gyermek utazásának történetét meséli el, aki ártatlan szemével értetlenül figyeli a felnőttek világát. Hat bolygón tett látogatás tanítja meg a kis herceget, miképpen nem szabad élni.

A történet mára igazi alapművé vált, mondanivalója örök alapigazság, mely nem vesztett érvényéből az évtizedek alatt. Népszerűségére jellemző, hogy alig van gyerek, aki ne ismerné a mesét, vagy ne lenne számára ismerős a Kis Herceg figurája.

Erre a népszerűségre alapozva fejlesztette ki a francia Group GM kifejezetten gyerek vendégeknek szánt szállodai kozmetikum családját, melyet Kis Herceg, azaz Le Petit Prince motívumos ajándéktárgyakkal is kiegészítettek. Egy egyszerű, de hatékony bekészítés, mely kivétel nélkül minden ifjú hotel vendéget boldoggá tesz.

 

A Le Petit Prince gyerek kozmetikumok Magyarországon kizárólag a Dr. Hotellátó Zrt. kínálatában érhetőek el.

A Le Petit Prince termék család 13 grammos szappanból, 30 ml samponból, 30 ml tusfürdőből áll, mely kiegészíthető Kis Herceg kifestővel, színes ceruzákkal, papuccsal vagy a róka és a bárány plüss figurájával.

Minden eladott Le Petit szállodai kozmetikum árának egy százaléka gyerekeket támogató alapítvány számára kerül felajánlásra.

A Le Petit Prince szállodai gyerek bekészítésekkel kapcsolatban további információkat kaphat a Dr. Hotellátó Zrt kollégáitól.

Telefon: +361 282-53-51
www.dr.hotel.hu

(X)

Kapcsolódó cikkek