Megújult a Business Excellence, kitűztük a díjátadó ünnepség dátumát!

Forrás: turizmus.com

 2023. április 21. 19:54

Az idei évben több tekintetben megújul a Business Excellence díj. Az üzleti turisztikai szektorban kimagasló színvonalon teljesítő vállalkozásoknak június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban adjuk át az elismeréseket. A közönség szavazatait május közepétől várjuk.

A presztízsét évről-évre növelő Business Excellence díjat azoknak a turisztikai szolgáltatóknak az elismerésére hozta létre a Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége, amelyek a szakma és az utazóközönség szerint kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak az üzleti turisztikai szektor ágazatiban.

 

Szakmai zsűri bevonásával emeljük a díj presztízsét

Az idén 13. alkalommal kiosztott elismerést több tekintetben megújítottuk. A díj elismertségének növelése érdekében bevezetett egyik legfontosabb változás, hogy ebben az évben a szakmai szervezetek delegáltjaiból és az ágazat prominens képviselőiből álló szakmai zsűri terjeszti fel a jelölteket, és ítéli oda a díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak.

A tavalyi gála díjazottjai

Fotó: Grósz Balázs/Turizmus.com

Emellett megmarad a már ismert és hagyományosan élénk érdeklődéssel kísért közönségszavazás is: a zsűri által legjobbnak ítélt 3 szolgáltató közül online szavazatukkal választhatják ki a közönségnyertest a Business Traveller Hungary és a Turizmus.com olvasói, 10+1 kategóriában.

A szakmai zsűri, illetve a közönség által legjobbnak ítélt vállalkozások – tehát kategóriánként 1-1 vállalkozás - a június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a legjobbaknak járó elismerést.

A szakmai elbírálás az alábbi menetrend szerint zajlik:

  • Jelöltállítás időszaka: 2023. április 17. - 2023. május 1.
  • A 3 legjobb szolgáltatót tartalmazó „shortlist” tervezett kihirdetése: 2023. május 15.
  • Online közönségszavazás: 2023. május 15 - június 4.
  • Ünnepélyes díjátadó fogadás: 2023. június 14.

 

Régi-új díjkategóriák

Az idei évben 10+1 kategóriában hirdetünk győztest, azonban 2023-ban a Business Excellence díjkategóriák is részben megújultak. A korábbi évekhez képest újdonságként az idei évben elismerést kap a legrugalmasabb és legszélesebb vállalati megoldásokat kínáló "Legjobb Corporate szolgáltatást nyújtó légitársaság", a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, "Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény", a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú rendezvény catering szolgáltatásokat nyújtó "Legjobb Üzleti Catering szolgáltató", illetve különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító "Legfenntarthatóbb üzleti turisztika szolgáltatás."

 

Kövesse nyomon az eseményeket új honlapunkon!

További újdonság az idei évben, hogy a nagyszabású esemény apropóján új honlap készült, a gálához méltó designnal és tartalommal.

A nagyszabású esemény apropóján új honlap is készült

Fotó: Business Traveller Hungary

A weboldalon részletesen bemutatjuk a szakmának és a közönségnek a díjjal kapcsolatos eseményeket, a szakmai zsűrit, valamint az egyes kategóriák jelöltjeit.