Kiválasztották a KidsOasis bloggerét

Forrás: turizmus.com

 2015. július 29. 16:34

32 pályamunka, több mint 8.000 szavazat, számos pozitív visszajelzés és mosolygós arcok – ez az eredménye a KidsOasis Álom-Másodállás felhívásnak. Július 28-án kiderült, hogy kit választott a szakmai zsűri a KidsOasis Országjáró Bloggerének.

A nyár elején meghirdetett Álom-Másodállás pályázat a KidsOasis Kft. első nagyközönségnek szóló felhívása. „Szerettük volna, ha minél több családhoz, nagycsaládoshoz jut el a KidsOasis üzenete, mindezt kreatív, játékos formában. Több heti munka eredménye a KidsOasis Álom-Másodállás pályázati felhívás, illetve az ahhoz kapcsolódó arculat és microsite elkészítése." – mondta Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis Kft. ügyvezetője. A július 15-i nevezési határidővel meghirdetett KidsOasis Álom-Másodállás játékra több mint 30 pályamunka érkezett be. A jelöltek videói mind nagyon színvonalas, kreatív, sok beleadott munkaórát igénylő kisfilmek, amelyekre a másfél hónapos szavazási időszak alatt több mint 8.000 voks érkezett be, a microsite oldallátogatottsága pedig kiemelkedő volt.

A legtöbb közönségszavazatot kapó 10 szülő július 24-én, családjával együtt részt vehetett a KidsOasis Álom-Másodállás Meghallgatáson, ahol a KidsOasis zsűrije választotta ki a KidsOasis Országjáró Bloggerét. A több órás esemény után a zsűri meghozta a döntését, amit ott a helyszínen nem közölt a versenyzőkkel, azt július 28-án tette közzé. A verseny annyira szorosra sikeredett, hogy a zsűri végül nem tudott választani 2 pályázó között, így megosztott első helyezést hirdettek ki.

A végeredmény tehát: 2 jelölt és családja, így Kovácsné Gyöngy Evelyn (Beep) és Szentendre Judit (Pécsi kalandorok) lettek a KidsOasis Országjáró Bloggerei és egyben a családbarát szálláshelyek tesztelői!

A Magyar Turizmus Zrt. felajánlásában szakmai különdíjat is átadhattak Kovács-Mihócza Orsolyának (Barangoló család), 3 őszi, teljes ellátású ajándék hétvégi program formájában (természetesen ebben az esetben is bloggolnia kell a díjazottnak, videók és fotók készítése mellett). A különdíj szorosan kapcsolódik a Magyar Turizmus Zrt. új, turisztikai „Fenntartó család" elnevezésű kezdeményezéséhez, amelynek középpontjában a környezetvédelem, a „zöld" szállodák-, helyi termelők- és autentikus élmények népszerűsítése áll.