Kocsis Miklós a Club Tihany Resort új catering vezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. április 05. 13:31

Az idén 35 éves szálloda megújulási folyamatának részeként új vezetőre bízta a nyári hónapokban akár naponta 1200 főt is vendégül látó éttermi egységeit.

Kocsis Miklós

Fotó: Club Tihany Resort

Kocsis Miklós (40) korábban az Európa Cégcsoport rendezvényigazgatójaként az Európa Hajó és a Panorama Deck rendezvényhajók vendéglátásáért, valamint a cégcsoport által szerződésesen biztosított MAHART Catering működéséért felelt. A szakember 19 éves, budapesti folyami hajózásban szerzett tapasztalatait 2022-től a Club Tihany Resort catering vezetőjeként kamatoztatja.

"Megőrizve változtatni – ez a legfontosabb irányelvünk. A Club Tihanynak történelme van. Évtizedek óta visszatérő vendégeink kedvéért  megőrizzük azt, amit megszerettek, míg az újonnan érkező családok és párok kedvéért a mai elvárásoknak megfelelő újdonságokat is bevezetünk" – mondta el Kocsis Miklós.

"Különösen odafigyelünk a laktóz- és gluténérzékenységben szenvedőkre, valamint a vegán táplálkozást követőkre. A gyerekek számára pedig elindítjuk élelmiszer-takarékossági játékunkat" – tette hozzá.

A megújuló Club Tihany Resort 2022. április 8-tól várja az egyéni vendégeket megújult catering szolgáltatásokkal, felújított fürdőszobákkal, közös terekkel, gyermek- és sportanimációval.

"A rendezvények terén is fejlesztésbe kezdtünk, elsősorban a csapatépítő programokra és a nagy létszámú konferenciákra készülve" – tette hozzá Kocsis Miklós.

A 13 hektáros, közvetlen Balaton-parti zöldfelülettel rendelkező szálloda akár 2300 főt befogadó rendezvényterekkel rendelkezik, így a Balaton-felvidék legnagyobb rendezvényhelyszíne is egyben.