Az együtt töltött idő tartalmas megéléséhez ad útravalót egy magyar szálloda

Forrás: turizmus.com

 2024. március 22. 09:40

A Mindwell Pszichológiai Központ hitvallása szerint a szülők lelki stabilitása és kiegyensúlyozottsága a harmonikus család alapja. A gondolatok jól passzolnak az elkötelezetten családbarát Kolping Hotel küldetéséhez.

A szálloda az intézettel közösen online előadás-sorozatot indított azzal a céllal, hogy a lelki útravaló a 10 hektáros parkon és a családi pihenésen túl is minél tovább kitartson. Az első előadáson majdnem 50-en hallgatták Pollák Éva szakpszichológus szorongásról szóló előadását. Az előadás végén kérdezési lehetőség is volt, ahol gyorsan kiderült, hogy gyerekkori szorongás sok jelét (körömrágás, dadogás, dolgozat előtti testi tünetek) stb.)  látják a szülők, és keresik a megoldásokat.  A részvevők kaptak gyakorlati tippeket és hasznos könyvcímeket is.

A Mindwell szakmai támogatásával a továbbiakban is olyan témákat vesznek sorra, amik minden családot érintenek, mégis sok kérdés és bizonytalanság övezi őket. Így kulcsot kapnak majd a szülők a kisgyermekek indulatainak megértéséhez és kezeléséhez. Stresszkezelési technikákat lehet majd elsajátítani, ami szülőként is nap mint nap hasznosítható. A harmadik alkalommal pedig a családi utazással kapcsolatos lelki folyamatokat járják majd körbe a szakemberek és a résztvevők.

Az online előadásokon olyan témákat vesznek sorra, amik minden családot érintenek, mégis sok kérdés és bizonytalanság övezi őket

Fotó: Kolping Hotel

Az ingyenes online előadások csak a Kolping Hotel vendégei számára elérhetőek. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A linket minden előadás előtt a Kolping Hotel VIP zárt facebook csoportjában teszik közzé. Az előadások pontos időpontjait és témáit a Kolping Hotel facebook oldalán is lehet követni.  A következő időpont: 2024. április 2.

A partnerek további ötleteken is dolgoznak a folytatáshoz.

A Kolping Hotel számos jótékonysági programban is aktív szerepet vállal.