Konferenciaterem is épül Vecsés új szálláshelye mellé

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. január 13. 11:12

Pihenésre és csak parkolásra is igénybe vehetők a 2021 szeptemberében megnyílt vecsési Eprespark Panzió és Rendezvényház szolgáltatásai. Májusban a létesítmény konferenciaterme is megnyílik.

A 23 szobás, modern panzió fekvésének köszönhetően elsősorban tranzit jellegű szálláshelyként nyitotta meg kapuit, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 5 kilométerre.

A modern, tágas recepció

Fotó: Eprespark

Letisztult és modern szobái standard, de luxe és superior kategóriában érhetők el. A panzió szolgáltatásait elsősorban azoknak az egyéni és céges dolgozóknak ajánlják, akiknek szükségük van tranzitszállásra egy-egy repülőút között, vagy időszakos jellegű munkát végeznek Magyarországon, és a repülőtérhez közeli szállást keresnek.

Az étterem jelenleg reggelizésre szolgál

Fotó: Eprespark

Az új építésű szálláshely jelenleg reggelizési lehetőséget nyújt, de most épülő ipari konyhájuknak köszönhetően a hamarosan éttermi szolgáltatásokat is kínálnak.

150-200 fős konferenciatermük egy régi épület teljes felújítása és kibővítése során nyeri el új funkcióját idén májusára.

A panzió hangulatos, vonzó parkja

Fotó: Eprespark

A parkszerű, padokkal és járdákkal vonzóvá tett, belső udvarra nyíló épület céges rendezvények, esküvők, bálok megrendezésére is alkalmas lesz, természetes megvilágítással rendelkezik, igény esetén kettéválasztható.

A külföldi repülős útra indulók parkolási és transzferszolgáltatást vehetnek igénybe a szálláshelyen.