Kongresszusi hálózatot épített a Marriott

Forrás: turizmus.com

 2016. március 30. 15:35

A Marriott International 14 szállodája összefogásával megalakult a European Convention Network, amelynek tagjaihoz közös, dedikált személyzet áll a rendezvényszervezők rendelkezésére.

A résztvevők mindegyike a kontinens forgalmas, népszerű városában található és a Marriott valamelyik brandje (JW Marriott, Renaissance Hotels, Marriott Hotels, AC Hotels by Marriott és Autograph Collection) alá tartozik, minimum 350 szobát, 2500 négyzetméteres rendezvényközpontot és legalább 150 fős plenáris termet kínálva – igaz, a Marriott Rome Park konferenciakapatása 2800 férőhelyes. A hálózat célja az átláthatóságot és a változatosságot nyújtása a rendezvényszervezők részére.

 

A European Convention Network elsősorban az évente, félévente rendszeresen megrendezett konferenciák szervezőit célozza meg, akik nem szeretnének folyamatosan új kapcsolattartókkal dolgozni. A 25 éve sikeresen működő amerikai Marriott International and Resort Network mintájára létrejött ECN személyre szabott foglalást, tanácsokat és széles választékot kínál, valamint a nagy, rotálódó rendezvények könnyebb kezelését.

Az ECN tagjai:

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

AC Hotels Barcelona Forum

Berlin Marriott Hotel

Boulevard Hotel Baku, Autograph Collection Hotels

Budapest Marriott Hotel

Frankfurt Marriott Hotel

Grosvenor House, A JW Marriott Hotel, London

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Lisbon Marriott Hotel

Madrid Marriott Auditorium Hotel and Conference Centre

Paris Marriott Rive Gauche Hotel and Conference Centre

Renaissance Moscow Monarch Centre Hotel

Rome Marriott Park Hotel

Warsaw Marriott Hotel