Könnyebb channel manager kezelés: már a Szallas.hu is elérhető a yieldPlanet rendszerében

Forrás: turizmus.com

 2016. március 23. 09:53

A Szallas.hu folyamatosan fejleszti rendszerét, amivel nemcsak az utazni kívánóknak teszi egyszerűbbé a foglalást, de a szállásadóknak is egyszerűbb adminisztrációt biztosít.

A yieldPlanet és a Szallas.hu közt létrejött megállapodás alapján jelenleg már 4 országban zajlik a szálláshelyek összekötése. A yieldPlanet egy 2010 óta működő szállodai channel manager, ami a foglalások adminisztrációját könnyíti meg a csatlakozó partnereknek több portálon egyszerre, akik világszerte több mint háromezren vannak.

A két eszköz közti integrációja után a yieldPlanetet használók immár a Szallas.hu rendszerében is automatikusan kezelhetik áraikat és kapacitásaikat. Ez a foglalásokat intéző munkatársak munkáját könnyíti meg, mivel a szobakapacitások és kontingensek kezelése automatizálható, így nem szükséges több helyen vezetni a változásokat.

A Szallas.hu ezt a fejlesztést mérföldkőnek tekinti, mivel a channel manager integrálásával a világ élvonalával veszi fel a versenyt. A magyar cég külföldi expanziójának kiemelt területe Lengyelország, ahonnan a szállodák körében erős pozíciókkal bíró yieldPlanet is indult. A lengyel cég ügyvezetője, Piotr Wierzbicki szerint is fontos az együttműködés, mivel az a piac, ahol a Szallas.hu már aktívan jelen van évek óta, számukra is stratégiai jelentőségű.

Amiatt is hangsúlyos ez a lépés, mert a Szallas.hu a 2016-os évben minden partnerét átállítja azonnal foglalhatóra, és ez a fejlesztés is igyekszik megkönnyíteni a váltást. A Szallas.hu számára lényeges, hogy a partnereinek minden segítséget megadjon és hogy minél több vendégük érkezzen a legnagyobb hazai foglalási oldalról.

A Szallas.hu tervei közt szerepel még több channel manager, online naptár és üzletifolyamat-kezelő rendszer integrálása. Mindez a közelgő - a kártyagaranciát is támogató - adminisztrációs rendszer megújításakor részben már látható is lesz. Az új adminisztrációs rendszer bevezetését követően debütál majd egy olyan mobilalkalmazás is, ami a szállásadók munkáját még egyszerűbbé teszi.

További információ itt érhető el >>

(x)