Könnyen ráfizethet szállodai beléptető vásárlásakor

Forrás: turizmus.com

 2016. november 14. 19:37

Beléptetőrendszer vásárlásakor sokan hajlamosak csak az egyszeri költséggel számolni, hogy eldöntsék, melyik éri meg jobban. Gondoljon bele, mennyi energiát és költséget takaríthat meg egy online rendszerrel, vagy épp mennyi pénzt vehet ki a zsebéből a kártyák másolása. Olvassa el, hogyan spórolhat!

Ezeken spórolhat beléptető vásárlásakor:

  1. Ajtó és zár együtt: sokat spórolhat, ha olyan partnert keres, aki a teljes rendszert egy kézből biztosítja.

  2. Kártyák másolása: kényszerhelyzetbe kerülhet, és rengeteg pénzt költhet további kártyák beszerzésére, ha olyan beléptetőt választ, amihez a kártyák másolása csak a megoldás szállítójánál lehetséges.

  3. Szervizelés: válasszon olyan partnert, aki a telepítés mellett a szervizelést is szerződésben vállalja, különben komoly pénzeket fizethet meghibásodáskor.

  4. Megbízhatóság: mit sem ér a szervizgarancia, ha egy éven belül eltűnik a beszállító, és cserélheti le újra az egész rendszert. Alaposan nézzen utána a cégnek, akivel szerződést köt!

Mivel veszíthet a legtöbbet?

A ki nem adott szobánál nincs költségesebb: pl. ha egy meghibásodáskor a szervizcsapat csak hetekkel később végzi el a cserét vagy javítást.

Válasszon megbízható beléptetőt, a több 10 éves tapasztalattal rendelkező ASSA ABLOY-tól! Ha most rendel tőlük offline vagy online RFID beléptetőrendszert új zárakkal, meglévő kulcsos vagy mágnes kártyás zárait darabonként 5000 Ft-ért visszavásárolják. (x)