Koppenhága, Malaga és Málta jövőre a Ryanairrel

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 30. 12:39

A Ryanair bemutatta 2016-os nyári menetrendjét, amely 3 új útvonallal – Koppenhága, Malaga, és Málta – összesen 17 desztinációt kínál Budapestről.

Mint mondták, évi 1,7 millió utasra számítanak, s az ő kiszolgálásukra mintegy 1300 lokális munkahelyet támogatnak a budapesti repülőtéren.

A Ryanair a 2016-os budapesti nyári menetrend ideje alatt  2 gépet állomásoztat Budapesten, a  3 új útvonal Koppenhága, Malaga és Málta. Emellett 7 helyett heti 9-re emeli a dublini járatok számát. Hetente 96 járattal összesen 17 desztinációt tesz elérhetővé a lenti táblázat szerint.

Mint elhangzott, a Ryanair folytatja a “Mindig javulunk” program 2. évét, amelynek keretében megújult honlapot, új appot, új kabinbelsőt, új személyzeti egyenruhát, jobb fedélzeti ellátást kínál, illetve olyan új digitális szolgáltatásokat, mint pl. a ’hold the fare’ (’jegyár tartása’).

A Budapest Airport kereskedelmi igazgatója, Kam Jandu elmondta: a Budapest Airport üdvözli a Ryanair bejelentését a 2016-os nyári budapesti menetrend kapcsán. Mindig örülünk a járatsűrűség növelésének bármely útvonal esetében, ahol az erős kereslet igazolja, mint Dublin esetében is, és különösen örülünk a koppenhágai, a malagai és a máltai járat bejelentésének, amelyek utasaink részére tovább bővítik a választható desztinációk körét.

 

Athén

hetente 4

Malaga   ÚJ

hetente 2

Barcelona

naponta 1

Málta      ÚJ

hetente 2

Billund

hetente 4

Manchester

hetente 4

Bristol

hetente 3

Milánó

naponta 1

Brüsszel

naponta 1

Párizs

hetente 4

Koppenhága   ÚJ

naponta 1

Pisa

hetente 3

Dublin

hetente 9

Róma

naponta 1

London

naponta 3

Treviso

hetente 2

Madrid                                  hetente 5