Kormánybiztosi köszöntő a Prestige Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2016. június 01. 22:25

Első születésnapját ünnepelte június elsején, Budapest belvárosában a Prestige Hotel és Michelin csillagos étterme a Costes Downtown.

Az ünnepségen köszöntőt mondott a turizmusért felelős kormánybiztos, Bienerth Gusztáv, aki többek között elmondta, hogy a szálloda és az étterem pontosan azt képviseli, amit a kormányzat a magyar turizmus jövőjének szán: magas minőséget a fizetőképes vendégeknek, hogy a magyar főváros hamarosan a közép-kelet-európai régió turisztikai központja lehessen.

 

A meghívottakat köszöntötte még a kiemelkedően sikeres szálloda tulajdonosa, Mazen al Ramahi és Gerendai Károly a Costes Downtown tulajdonosa.

Az eseményen, a turisztikai élet számos szereplőjén kívül megjelent Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója is.

 

Erdélyi Gábor felvételein: a meghívottak a Melodia Quartett mini koncertjét hallgatják a szálloda átriumában, illetve, a születésnapi tortát vágja fel Bienerth Gusztáv, Mazen al Ramahi  és Gerendai Károly