Környezettudatos animációs programokat kínál gyerekeknek a Bubbles Club

Forrás: turizmus.com

 2023. március 16. 16:13

A Danubius Hotels 2013-ban indította el a gyerekeknek szóló Bubbles Club programját. Az idén jubiláló szolgáltatás születésnapja alkalmából ünnepi zöld hétvégékkel, környezettudatos animációs programokkal várja egész évben a kicsiket és nagyokat. Az év szlogenje: Legyél te is Zöldfülű!

Mára kamasz- vagy felnőttkorba léptek azok a 5-10 éves gyermekek, akik 2013-ban először találkozhattak a Bubbles Club kabalaállataival, a kedves kis sárkányokkal.

A bükfürdői Danubius Hotel Bük, a balatonfüredi Danubius Hotel Marina és Danubius Hotel Annabella, valamint a hévízi Ensana Thermal Aqua családbarát wellness-szállodákban életre keltett sárkányos mesevilág családok ezreit szólította meg az elmúlt évtizedben – olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Az első pillanattól rendkívül népszerű szolgáltatás mottója: Boldog gyermekek, pihenő szülők. Vagyis amíg a kicsik vidáman játszanak az animátorokkal, a szülők gondtalanul élhetik át a feltöltődés és kikapcsolódás óráit a medencékben, szaunákban és a wellnesskezeléseken – írták.

A Bubbles Club kabalaállatai a kis vendégekkel a Danubius Hotel Annabellában

Fotó: Danubius Hotels

„A Bubbles Club jubileumi évét a Legyél Te is Zöldfülű! program keretében a környezettudatosság köré szerveztük – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels marketingigazgatója.  – A zöld szemlélet alól a nyaralás alatt sincs kibúvó, ezt vallja a Bubbles Club, melynek szerethető sárkányai játékosan fejlesztik a gyermekek és talán a felnőttek ökoszemléletét is."

A 10 éves Bubbles Club idén Bükön, Balatonfüreden és Hévízen is megünnepli a születésnapját a Danubius és az Ensana gyerekbarát szállodáiban. A jubileumi hétvégéken áprilisban, júniusban és októberben családi zöld napokat szerveznek erdei élménypályákkal, ökojátszóházzal, faültetéssel, szülinapi tortával, mini diszkóval és természetesen a sárkányok, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo részvételével.

A projekt részeként a környezettudatos animációs aktivitások megismertetnek a szállodák természeti környezetének szépségeivel. Szelektív hulladéktárolók kerülnek a játszószobákba, az újrahasznosítás ötletei és a természetes anyagok megjelennek a kézműves alkotásokban, madárbarát kertek épülnek, QR-kódos feladatok hívnak a szállodai környezet megismerésére.

Az animátorok edukatív zöld foglalkozásokkal színesítik a tematikus heti programokat, egy szemléletformáló videósorozat is elindul. Fókuszba kerülnek a zöld világnapok, az ökológiai lábnyomot csökkentő játékos ötletek, zöld tippek.