Koronavírus-gyorstalpaló szállodavezetőknek és a személyzetnek

Forrás: turizmus.com

 2020. március 11. 18:06

A reputációmenedzsmenttel foglalkozó Everguest ingyenesen letölthető, tömör szakmai felkészítő anyagokat készített a koronavírus kapcsán szállodavezetők és a vendéglátóiparban dolgozók részére.

Korábban már közreadtuk a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége koronavírussal kapcsolatos ajánlásait, amelyek a higiénia, a lemondások, a vis maior, a fertőző betegek kezelése és a szállodai karantén témakörét érintették.

Az Everguest most két újabb tájékoztató dokumentumot juttatott el szerkesztőségünkhöz azzal a céllal, hogy minél többek számára elérhetővé tegyen tömör és hiteles anyagokat. Az egyik a szálloda menedzsmentje számára készült és alkalmas a vezetőség felkészültségérzetének növelésére. Ebben kitérnek többek között arra, hogyan készítse fel a vezetőség a személyzetet, és mi a teendő a koronavírus vendéggel.

A menedzsment számára készült anyagot INNEN töltheti le.

Külön felkészítő anyagot készített a cég a szállodákban és vendéglátóiparban dolgozók számára azzal a meggyőződéssel, hogy a tájékozott és higgadt személyzet bizalomkeltő hatású a vendégek számára. Ebben részletesen ismertetik a fertőtlenítő kézmosás menetét.

A személyzet számára készült anyagot INNEN töltheti le.

További szakmai tájékoztató anyagokat talál az everguest.net/koronavirus oldalon.

(Borítókép: 123rf)