Kóstolj bele az ősz ízeibe!

Forrás: turizmus.com

 2019. november 07. 14:47

A Magyar Turisztikai Ügynökség őszi belföldi forgalomélénkítő kampánya részeként idén is kiemelten népszerűsíti a november 11-i Szent Márton-napi hagyományokat.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a Márton-napot megelőző időszakban – november 6. és november 11. között – átfogó kampányt folytat annak érdekében, hogy megidézze Szent Márton napjának legendáját, felelevenítse a hozzá kapcsolódó libalakoma hagyományait és felhívja a figyelmet az ünnepi programlehetőségekre – írja a szervezet közleményében.

A Szent Márton-napra hangolt, bor és gasztronómiai fókuszú kisfilmmel (lásd alább) november 6-tól találkozhat a közönség a televízió képernyőjén, és a Csodás Magyarország YouTube-csatornán.

Az Ügynökség a klasszikus médiaeszközök mellett social média megjelenéseket, valamint kreatív PR-megoldásokat is használ a kampány során.

 

Kedvezményes ajánlatok

A tematikus kampány célja, hogy a gasztronómiai felfedezések mellett tényleges belföldi utazásra is inspiráljon, hiszen Szent Márton-nap alkalmával a vendéglátóhelyek a visszahívó vendégszeretet jegyében erre az alkalomra készített tradicionális libalakomával és kitüntetett figyelemmel várják a vendégeket országszerte – írják.Az MTÜ ezúttal is együttműködik számos vendéglátóhellyel, amelyeket kiemelten népszerűsít honlapján: a Szent Márton-napi hagyományok ihlette ajánlatokról, kedvezményekről, többletszolgáltatásokról bővebb részletek ezen az oldalon találhatók.

 

Ingyenes kóstoló az Erzsébet téren

Izgalmas libaételeket kóstolhatnak, sőt nyereményekért is játszhatnak azok, akik november 9-én (szombaton) Budapest belvárosában sétálnak. „Kóstolj bele az ősz ízeibe!" címmel az MTÜ Szent Márton-napi ingyenes kóstolót szervez az Erzsébet téren.

Az Akvárium Klub előtt felállított food truckból 10 és 14 óra között Krausz Gábor mesterszakács (Eventrend Global – executive chef; TV2 – Séfek séfe, mentor-zsűritag) kínálja ingyenesen négyfogásos Szent Márton-napi kóstolómenüjét.

Az érdeklődők interaktív, a néphagyományokat felelevenítő kvízek kitöltésével játszhatnak a nyereményekért.

A kitelepülés nem titkolt célja, hogy a belföldi turisztikai desztinációkra is felhívják a figyelmet, így a helyszínen az ismert gamer/influencer, Beniipowa segítségével virtuális valóság szemüveggel is bebarangolhatják Magyarország tájait a kilátogatók, rejtett kincsek után kutatva.

További inspirációkért látogasson el a csodasmagyarorszag.hu oldalra.