Street Food Éjszakája - a Vendeglatasmagazin.hu ajánlásával

Forrás: Vendéglátás

 2017. április 11. 13:09

Negyedik alkalommal jelentkezik május 19-én a budapesti Street Food Éjszakája, hogy megmutassa, mire képes a magyar street food, hol tart ma az irányzat.

Ezen az estén – a korábbi alkalmakkor megszokottaknak megfelelően – 40-50 street food bár és food truck kínál Budapest különböző pontjain legalább 20%, de nem ritkán féláras kedvezményeket étlapja egyes elemeire (vagy akár a teljes egészére - hívja fel a figyelmet a vendeglatasmagazin.hu.

Emellett, a tavaszi estére való tekintettel kézműves üdítőkkel és kézműves sörökkel kiegészített, csak ezen az estén elérhető menüt is rendelhetünk, melyhez szintén egyedi áron juthatnak hozzá a műfaj szerelmesei.

Fotó: vendeglatasmagazin.hu

A Street Food Éjszakája a többi gasztrorendezvénnyel szemben nem egy helyre hívja össze az ételeket és italokat kínáló egységeket, hanem minden egyes street food bár saját üzlethelyiségére fókuszál.

A kedvezmények, a kóstolók és különleges ajánlatok által a közönségnek lehetősége van új helyeket felfedezni és olyan ételeket is kipróbálni, amire korábban nem kerített sort.

Az akcióhoz csatlakozott street food helyeknek pedig a mindennapi repertoárral és a megszokott minőségben tudják kiszolgálni az érdeklődőket, amihez sokszor egy food truck-os, vagy egyéb kitelepülésen nem adottak a feltételek.

További információ: https://www.facebook.com/events/1469846426420172/