Közép-európai fókuszra váltott a Szallas.hu

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 12. 12:16

Szerződést bontott a Szallas.hu az Expediával, így annak kínálata augusztus 11-étől nem elérhető az oldalukon. Markáns közép-európai jelenlétét erősíti tovább a cégcsoport a direkt szerződéses saját kínálat építésével.

A korábban 5 kontinens 175 országát kínáló Szallas.hu Csoport közép-európai úti célokra összpontosítja online szálláskínálatát. „A régióban meghatározó piaci szereplők lettünk, a környező országokban, így Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Romániában, valamint itthon is saját, ismert márkával és kínálattal rendelkezünk – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója. – A saját kínálat bővítésével a közvetlen szerződési lehetőségek számát növeljük, így magasabb minőségű tartalmat, pontosabb információkat és szolgáltatásnyújtást tudunk biztosítani.”

Krakkó – a közép-európai fókusz erősítését az is indokolja, hogy a vírusválság után nő az autóval elérhető országok szerepe

Fotó: 123rf.com

A szakember azt is hozzátette, hogy a jelenlegi válságban különösen fontosnak tartják, hogy gyorsan, megbízható információt biztosíthassanak a fogyasztók számára, illetve a bejövő kérdésekre, problémákra közvetlen, szakszerű és gyors reakciót adhassanak. Ezt pedig a lokális, saját ügyfélszolgálatukkal tudják gördülékenyen és a legmagasabb szinten kezelni mind a vendégek, mind pedig a partnerek irányába.

A COVID-19 válság után az autóval elérhető, szomszédos országok és a belföldi utazás szerepe középtávon is megnő, ezzel indokolják a közép-európai fókusz erősítését. „A foglalások legnagyobb részét eddig is a belföldi foglalások tették ki, ezt követik a szomszédos irányok. Legfontosabb középtávú stratégiai céljaink között már évek óta a közép-európai B2C piaci jelenlétünk erősítése szerepelt” – magyarázta Szigetvári József.

A foglalási oldal várakozásai szerint a külföldre történő utazások tekintetében az elkövetkezendő években megerősödik az emberekben a biztonság iránti vágy, és erősebb lesz az akciós utak iránti igény. Ezt a Szallas.hu a Maiutazas.hu termékével és az Utazok.hu utazási irodával fogja kiszolgálni.

Augusztus 11-e után a leutazandó, már megtett foglalások továbbra is aktívak maradnak és az Expedia ügyfélszolgálata is rendelkezésre áll az utolsó leutazott foglalásig, de jövőbeni dátum már nem foglalható – tájékoztatták szerkesztőségünket.