Közgyűlést tartott a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége

Forrás: turizmus.com

 2018. április 19. 11:44

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége április 18-án tartotta I. félévi közgyűlését, ahol bemutatkoztak a tagok, partnerek, valamint megvitatták az 2018. évi marketingkommunikációt és ismertették az új szervezet, a Heritage Hotels of Europe terveit.

A közgyűlésének a budai Várnegyedben található St. George Hotel ***** adott otthont, ahol elhangzott, hogy a 2016-ban hozott tagsági kör bővítés egyre jobban érezteti hatását, folyamatosan érkeznek megkeresések a szövetséghez. Legújabb tagként a Téglási Degenfeld Schomburg Kastély üdvözölhették. A szövetség életében hatalmas előrelépést jelent, hogy alapító tagként Ausztriával és Szlovákiával közösen létrehozta a Heritage Hotels of Europe szövetségét, ami határokon átívelő együttműködést tesz lehetővé országaink között. A közgyűlésen minden tag átvetett egy fém plakettet, mellyel védjegyként házaik falán is megjeleníthetik nemzetközi tagságukat.

A szövetség tagjai a Heritage Hotels of Europe logójával

Fotó: turizmus.com

A tervezett marketingkommunikációban továbbra is megjelennek az utóbbi években használt elemek, a Kastély Fórum, melyhez a helyszínt az alsópetényi Prónay kastély biztosítja május 10-én. Az idei évi témája: „Terítéken a történelem” – avagy vadgasztronómia a kastélyokban.

A Kastélyok Nyitott Hétvégéjét 2018. október 5-7 között tartják, melyre a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének tagjai különleges akciókkal készülnek.

Kapcsolódó cikkek