Tetőteraszos lakosztály és Osztriga Bár is van Budapest új szállodájában

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. január 26. 10:29

Egyedi lakosztályokkal, konferenciateremmel, spa- és wellnessrészleggel, színvonalas gasztronómiai kínálattal fogadja a vendégeket a szeptemberben megnyitott Kozmo Hotel Suites & Spa, a The Leading Hotels of the World csoport egyik legújabb hazai képviselője.

A VIII. kerületi Horváth Mihály téren lévő, műemléki védelem alatt álló épület a 20. század elején Kelet- és Közép-Európa legnagyobb távközlési központjának adott otthont. Felújítása és átalakítása során megőrizték eredeti elemeit, így a múlt jellegzetességeit viselő, ugyanakkor magas szintű kényelmet nyújtó, ötcsillagos szálláshely nyitotta meg kapuit a falai között.

A Kozmo Hotel épületében a 20. század elején Kelet- és Közép-Európa legnagyobb távközlési központja működött

Fotó: Eric d'Herouville

Az elegáns hotel összesen 61 szobát kínál 3 kategóriában (standard, superior, deluxe), valamint 23, nagy alapterületű lakosztályt, egy részük privát, egyedi kilátást nyújtó terasszal is rendelkezik. A szobák alapterülete 35-45 négyzetméter, a lakosztályoké 47-190 négyzetméter között változik. A környezetet kényelmes bútorzat, puha pamuttextiliák és a Penhaligon's fürdőszobai bekészítések teszik otthonossá.

A szálloda egyik szobája

Fotó: Eric d'Herouville

A Kozmo étterme széles étel- és italválasztékot kínál, a szálloda halljából impozáns lépcsőn keresztül elérhető Oyster Bar (Osztriga Bár) étlapján kaviárt osztrigát és többféle pezsgőt találnak a vendégek.

A két helyszín, a lakosztályok és a 300 négyzetméteres konferenciaterem elegáns környezetet nyújtanak bármely rendezvény vagy ünnepi alkalom megszervezéséhez.

A műemlék épület falai között spa is várja a vendégeket

Fotó: Eric d'Herouville

A spa- és wellnessrészlegen jacuzzi, úszómedence, élményzuhanyzó és nyugágyak segítik elűzni a stresszt és a fáradtságot. A mozogni vágyókat a nap 24 órájában nyitva tartó, modern gépekkel és eszközökkel felszerelt edzőterem várja.