Közönségdíjat kapott a Hotel Elixir

Forrás: turizmus.com

 2018. január 05. 13:41

Ezúttal az Alföldi régió nyertese vehette át A HÓNAP HOTELE díjat az RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásán.

A magyarországi régiók legjobb szállodáit a nézők a műsor Facebook-oldalán szavazhatják meg hónapról hónapra. A díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája díjának testvérversenye, mely a szervezet szakmai elismerését egészíti ki egy közönségszavazással.

A mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel***superior lett A HÓNAP HOTELE az Alföld régióban AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson.

Az oklevelet Berta Zsolt szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől Mórahalmon.

Berta Zsolt és a hotel csapata az elismeréssel

 

AZ ÉV HOTELE című műsorban minden héten hétköznapi utazók próbálják ki a bemutatott szállodákat az RTL Klubon. Az Elixír Medical Wellness Hotel***superior -be egy háromtagú család látogatott el.

Az Alföldi régióval lezárultak a közönségszavazás elődöntői és januárban a nyolc régió legjobb hotele küzd meg egymással AZ ÉV HOTELE címért.

Ezúttal két hétig szavazhatnak a nézők január 7. és 21. között a Facebookon kedvencükre, a nyertesek pedig a január 28-i adásban derülnek majd ki.

Már eldőlt, hogy az RTL Klub 2018. májusától újra műsorra tűzi AZ ÉV HOTELE produkciót. A műsor szakmai partnere továbbra is a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.(X)