Közönségdíjat kapott Budapest környékének legjobb szállodája

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 18. 14:36

A negyedik A HÓNAP HOTELE díj átadásával megvan AZ ÉV HOTELE közönségdíjért versenybe szálló hotelek fele. A közönségszavazáson az RTL Klub-on és a Facebookon a nézők szavazzák meg hónapról hónapra az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, amelyek közül kerül majd ki végül AZ ÉV HOTELE.

A díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája díjának testvérversenye, mely a szervezet szakmai elismerését egészíti ki egy közönségszavazással.

Visegrádi szálloda nyerte el A HÓNAP HOTELE címet
A Thermal Hotel Visegrád lett A HÓNAP HOTELE a Budapest környéke régióban AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson. Az oklevelet Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől Nádas Gábor szállodaigazgató vette át Visegrádon. Az eddigi hónapok nyerteseinél is magasabb szavazatszámmal nyert ezúttal a Thermal Hotel Visegrád ebben a régióban, megelőzve a második legtöbb szavazatot kapó Hotel Castellumot és a harmadik helyezést elért Velence Resort & Spa-t.

Serfőző Zsolt átadja az I. helyért járó oklevelet Nádas Gábornak

Fotó: Interakció Produkció Kft.

 

Egy hegedűművész ikerpár értékelte a hotelt
A régió szállodáit most is hétköznapi utazók próbálták ki és mondták el benyomásaikat, élményeiket az RTL Klub-on látható AZ ÉV HOTELE című műsorban. A Thermal Hotel Visegrádba Angi és Esztella látogatott el, akik 22 éve hegedülnek és most egy hosszú, fárasztó turné után szerettek volna feltöltődni, illetve befejezni egy új szerzeményüket, amikor Angi, az ikerpár egyik tagja, éppen alkotói válságban érezte magát. A műsort követően a nézők szavaztak a www.facebook.com/azevhotele oldalon először az adásban látható két hotelre, majd a hónap utolsó és egyben a régió összes induló szállodáját visszaidéző adást követően a régió szállodáinak bármelyikére. A versenyző szállodákat a műsoron túl a minden nap címlapon megjelenő online cikkekből és a produkció Facebook oldaláról ismerhették meg a szavazók.

A Thermal Hotel Visegrád vezetősége

Fotó: Interakció Produkció Kft.

 

A közönségszavazás a nagyobb hazai tájegységek legjobb szállodáinak bemutatásával folytatódik
A műsor első négy hónapjában a legvonzóbb turisztikai célpontokat járta végig a produkció, most pedig a nagyobb hazai tájegységek következnek: elsőként a Dél-Dunántúl, majd Észak-Dunántúl, Északkelet-Magyarország és végül az Alföld. Szeptember végén kiderül, hogy a közönség szavazatai alapján melyik szálloda lesz a Dél-Dunántúl régió legjobb hotele. Az év végén pedig az év közben megválasztott nyolc HÓNAP HOTELE indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

A műsor szakmai hátterét az Utazzitthon.hu csapata biztosítja. A műsor készítője az Interakció Produkció Kft.

(x)

Kapcsolódó cikkek

Megosztott első hely az EDEN-en

2017. szeptember 17.