Közös játékra invitálta partnereit a Kolping Hotel

Forrás: turizmus.com

 2021. november 05. 11:28

Az idén 25 éves alsópáhoki Kolping Hotel hagyományos partnerpartiját ezúttal szokatlan formában, játékos keretek között rendezte meg.

A Kolping Hotel - amely idén ősszel ünnepelte működésének 25. évfordulóját - fennállása során mindig is nagy figyelmet szentelt a partnereinek. Most, a koronavírus-járvány miatti kényszerű hosszú kihagyás után szerettek volna újra személyesen találkozni velük. Ebből az apropóból azonban nem egy elegáns partira, hanem közös játékra hívták fontos együttműködő partnereiket a szálloda szomszédságába, a Bobo Fun Parkba.

Pólót és sportcipőt viseltek a Kolping Hotel partnerpartijának résztvevői

Fotó: Kolping Hotel

Az esemény Baldauf Csaba igazgató rövid köszöntőjével indult. Mint elmondta, a Bobo Fun Park a szálloda vendégei mellett bárki számára nyitva áll. Emlékeztetett arra, hogy a beruházást három év előkészítés után egy év alatt valósult meg.

Felidézte, hogy 2019-ben csúcsévet zárt a szálloda, majd következett egy leállásokkal és újranyitásokkal tűzdelt, küzdelmes időszak. Azt is elmondta, hogy a ház több mint munkahely a dolgozók számára, a vezetők nagy része 15-20 éve, 3-an pedig - köztük ő maga is - már a nyitás óta dolgoznak együtt.

Közös tornával indult a játék

Fotó: Kolping Hotel

Néhány fotót láthattunk ezután a szálloda folyamatos megújulásáról, mint kiderült, eddig nem volt olyan év, amikor ne lett volna valamelyik bővítés, felújítás. Az igazgató ugyanakkor megígérte, hogy 2022-ben nem lesz ilyen, egy napelempark felépítésén kívül.

A partnerparti során meg szerettük volna mutatni, hogy szállodánk új projektje sokkal több, mint egy szimpla játszóház - mondta el lapunknak Kutai Dóra, a szálloda marketingvezetője.

Mesterséges barlangrendszer is található a Bobo Fun Parkban

Fotó: Kolping Hotel

A nyáron felavatott 3000 nm-es adrenalin aréna a felnőtteket is elvarázsolja, és egy egészen új dimenziót hoz a céges kikapcsolódás, csapatépítés, rendezvényhelyszín lehetőségeihez -tette hozzá.

"Örömmel láttuk, hogy az elképzelésünk működik. Elő lehet csalogatni a felnőttekből a gyermeki énjüket, és nagyon jó együtt játszani, szurkolni, versenyezni. A partner parti játékos feladatainak kihívását nagyon sokan elfogadták, és bízunk benne, hogy majd családjukkal is szívesen térnek majd vissza egy közös játékra" - zárta gondolatait Kutai Dóra.

Munkatársunk kétféle játékot is kipróbált a parti során, mind a lézerfolyosó, mind az érintőfalas labdajáték nagy élmény volt, legközelebb a különböző mászópályák kipróbálása sem maradhat ki a programból.

Munkatársunknak feladta a leckét a labdajátékban Víg Bence, a Progast tulajdonosa

Fotó: Kolping Hotel

Az aktív kikapcsolódás közben olyan finomságokkal várták a vendégeket, mint a sült kacsacomb és a vaddisznópörkölt.

Kapcsolódó cikkek