Közös ösztöndíjprogramot hirdetett a Padthai és az activé FiberShake

Forrás: turizmus.com

 2023. július 12. 15:58

Augusztus 31-ig lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára, amellyel egy régóta dédelgetett álom megvalósulásához szeretne hozzájárulni a két cég.

2023 nyarán egy különleges ösztöndíjprogramot hirdetett meg a Padthai és az activé FiberShake csapata. A kétmillió forintra kortól és nemtől függetlenül bárki pályázhat, aki úgy érzi, már csak egy kis támogatásra van szüksége álma megvalósításához – legyen szó egy továbbképzésről, az álom megvalósításához szükséges használati eszközről, egy oktatási programról, egy elérhetetlennek tűnő sportfelszerelésről vagy épp hangszerről, most minden álom egy karnyújtásnyira van.

„Hiszünk abban, hogy az álmok megvalósíthatóak, és hiszünk a támogatás erejében. Ezért létrehoztunk egy ösztöndíjprogramot, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatalok vagy épp az idősebb korosztály tagjai elérjék az álmaikat, fejlődjenek a választott területükön. Az ösztöndíj segítségével támogatjuk és inspiráljuk az embereket, hogy kiteljesítsék tehetségüket és elkötelezetten dolgozzanak az álmaikért” – mondta el Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa.

„Nagy öröm, hogy ezt az ösztöndíjat az activé FiberShake-kel közös együttműködésben hívjuk életre. Az activé FiberShake egy fantasztikus magyar fejlesztésű rost shake, amelynek sikertörténete tökéletesen illeszkedik az ösztöndíj célkitűzéséhez. Ez az activé FiberShake és a Padthai Wokbar közötti együttműködés szorosabbá teszi a kapcsolatunkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy további értékeket és élményeket nyújtsunk a vendégeink számára. Hiszünk abban, hogy a minőségi étkezés és az egészséges életmód kiegészítik egymást, és ebben az együttműködésben mindkét márka hozzájárulhat a közös céljaink eléréséhez” – tette hozzá.

Az ösztöndíjprogramot beharangozó sajtótájékoztatón

Fotó: Padthai – activé FiberShake

„Sokunk életében van olyan, hogy egy meg nem valósult álmot dédelgetünk akár éveken, évtizedeken át. Volt idő, amikor az activé FiberShake-re is azt hittük, hogy sosem valósul meg, és csak az álmainkban, vágyainkban él tovább. A mi álmunk kemény munkával valósággá vált, ami a mai napig néha felfoghatatlan számunkra. Boldogsággal tölt el, hogy most mi adhatunk egy álom megvalósulásához támogatást, méghozzá egy olyan márkával karöltve, mint a Padthai, amit a kezdetek óta szeretünk. Az értékeink mellett a motivációnk is hasonló, hisszük, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi” – árulta el Vadász Fanni, az activé FiberShake társalapítója és kreatív igazgatója.

A Padthai és az activé FiberShake csapata július 5-től augusztus 31-én 23:00-ig várja a pályázatokat az active.padthaiwokbar.com oldalon. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy egy motivációs levél mellett bemutatják az álmukat, és meggyőzik a két cég képviselőit elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról. A beérkezett pályaművek kiértékelése után, szeptember elején derül ki, hogy ki az az egy szerencsés, aki a kétmillió forintos ösztöndíjat elnyerte. A Padthai és az activé FiberShake a legkülönlegesebb álom megvalósulását is figyelemmel kíséri és beszámol majd róla, hogy ezzel is inspirálja és motiválja az embereket.

A pályázati feltételek részletes leírása ITT található.