Közös platformon hét otthoncsere-közösség

Forrás: turizmus.com

 2019. január 14. 09:47

Elindult a HomeExchange platform, amely hét, korábban önálló otthoncsere-közösséget fog össze.

Emmanuel Arnaud vezérigazgató és Charles-Edouard Girard ügyvezető bejelentették az új HomeExchange platform elindítását, mely hét otthoncsere-közösséget egyesít globális márkaként - tájékoztatta szerkesztőségünket a vállalkozás.

A HomeExchange új weboldala egyben egy nemzetközi márkaarculat is. A HomeExchange új változata az első olyan program, amely all-inclusive prémium garanciákat nyújt. Tagjai személyi hitelesítésben vesznek részt, megerősített ügyfélszolgálatot vehetnek igénybe lemondás esetén, az ingatlanjuk biztosítása 1,000 000 font értékben fedezi a károkat és 24/7 segítséget kapnak váratlan esetekre bárhonnan a világból.

"Az otthon-csere az ingyenes vendéglátáson alapul és így teljesen új élményt kínál: autentikus, igazi otthonokban megszállni és élvezni a vendég szíveslátását” - mondja Emmanuel Arnaud, a HomeExchange vezérigazgatója.

"Ez csak a kezdet: a HomeExchange összekapcsolja a megfizethetőséget, az emberi értékeket és a fenntarthatóságot. A baby boom idejétől az ezredfordulóig születettektől egymillió felhasználót remélünk a következő két évben” -  hangsúlyozta Charles-Edouard Girard, a HomeExchange ügyvezetője.

A HomeExchange illetékesétől megtudtuk, hogy jelenleg 400 magyar tagja van a szervezetnek, akik tavaly 9000, a rendszeren belül regisztrált éjszakát töltöttek el a cserepartnereknél.

 

A HomeExchange-ről

A HomeExchange autentikus, fenntartható és megfizethető nyaralási lehetőséget kínál mindenkinek úgy, hogy egymás között elcserélik otthonaikat. Az utóbbi 4 évben Emmanuel Arnaud ügyvezető igazgató és Charles-Edouard Girard elnök 43 millió dollárt teremtettek elő. Miután sikeresen felfuttatták első közös cégüket, a GuesttoGuest-et, Arnaud és Girard megvásárolták a Trampolinn, Itamos, HomeForExchange, HomeForHome és Knok cégeket. 2017-ben lett része portfóliójuknak az amerikai úttörő, a HomeExchange, majd a kanadai EchangedeMaison. 2018 fordulópontot hozott, amikor ezeket a közösségeket egyesítették HomeExchange márkanév alatt. A vállalat 100 alkalmazottat számlál és központja Cambridge-ben (Massachusetts) és Párizsban található.