Közösségi média kampányt indított az ibis a Sziget Fesztiválon

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 22. 12:30

#ibislovesmusic hashtaggel közösségi média kampányt indított az ibis a Sziget Fesztiválon. A kampányban a résztvevők – a nyeremények mellett – megosztották zenei élményeiket a világgal.

Az ibis, ibis Styles és ibis Budget márkák megjelentek a Világzenei Nagyszínpadon, a színpad közelében felállított pihenőrészen és a fesztivál hivatalos offline és online felületein is.


Az #ibislovesmusic közösségi média kampányt a helyszínen és a budapesti ibis szállodákban is népszerűsítették. A kampány keretében az ibis kiemelt nyereményeket, ingyenes európai ibis-hétvégéket sorsolt ki azok között, akik a Világzenei Nagyszínpad mellett felállított ibis-márkafal előtt készítettek egy szelfit és publikusan feltöltötték #ibislovesmusic hashtaggel ellátva. A tökéletes partiérzést az ibis a helyszínen márkanagykövetekkel és vicces partikellékekkel támogatta.

„Az ibis márkacsalád #ibislovesmusic kampányával, illetve a Music Lives Here márkaüzenettel a célunk az Y-generáció megszólítása, az ibis ismertségnek és az iránta való elkötelezettségnek a további növelése. A Sziget Fesztivállal évek óta kiváló együttműködésünk van és az idei partnerségünknek és a hivatalos látogatószámnak köszönhetően több mint 450 000 embert tudtuk elérni." – nyilatkozta Popovits Éva, az AccorHotels regionális értékesítési és disztribúciós igazgatója.

Kapcsolódó cikkek