Külföldről csábított haza új munkatársakat az Aria Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2018. április 10. 13:04

A szakmában tapasztalható trendekkel szemben az Aria Hotel Budapestnek ismét sikerült két nemzetközi karriert befutott magyar szakembert hazacsalogatnia.

Moór Katalin márciustól az Aria Hotel kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját látja el. A szakember az elmúlt 6 évben Svájcban és Máltán töltött be vezetői pozíciókat rangos nemzetközi szállodaláncoknál; legutóbb Zürichben három szállodáért felelt mint a Dorint Hotels and Resorts regionális kereskedelmi igazgatója. Előtte pedig a Kempinski Hotels St. Moritz-i és gozói szállodáinak értékesítési és marketing csapatait igazgatta.

Kaspár Viktória, aki mostantól az Aria Hotel Executive Housekeepere, korábban egy svájci folyami luxushajózási vállalatnál dolgozott hasonló szakterületen. A külföldi karriert befutott vezetők munkamorál és -kultúra szempontjából jó beleillenek az amerikai stílusú és vállalati kultúrájú szálloda csapatába.

Kaspár Viktória és Moór Katalin

Fotó: turizmus.com

Kecskeméthy Zoltán szállodaigazgató szerint ugyanaz a kultúra hozza haza a nemzetközi karriert befutott magyar szakembereket, amely a pozitív vendégértékeléseket eredményezi a szállodának: "Magyarországon még mindig jellemző, hogy a vendéglátásban túl távol állnak egymástól a ranglétra különböző fokán lévő dolgozók. Nálunk kiemelten jellemző a távolság nélküli és nyílt kommunikáció a vezetőség és a szálloda összes munkatársa között. Ez azt is jelenti, hogy bárki fordulhat új ötlettel a vezetőség felé. Hiszek a változatos és karakteres egyéniségekből álló teamben. Olyan szakemberekkel vesszük körül magunkat, akik nemzetközi tapasztalatuknak köszönhetően képesek a megszokott sémákon kívül gondolkodni. Számunkra külön öröm, hogy a kivándorlási hullám ellenében tudunk olyan munkamorált és cégkultúrát biztosítani, ami arra ösztökéli a külföldön dolgozó magyar vezetőket, hogy hazaköltözzenek” - mondja Kecskeméthy Zoltán, akit tavaly 29 évesen nevezett ki az amerikai vezetés a szálloda élére.