Kulisszatitkokat is megmutatott a 10 éves Gerbeaud

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 09. 17:58

Rendhagyó partin vendégelte meg partnereit a Gerbeaud szeptember 9-én abból az alkalomból, hogy tíz évesek lettek. A kerek évfordulón további fejlesztési tervekről is beszámoltak.

Pintér Katalin ügyvezető kérdésünkre elmondta: a közeli jövő tervei között szerepel újabb üzletek megnyitása Budán és Szöulban, illetve tovább fejlesztik és átalakítják termelőüzemüket is. Ősszel megszépítették Átrium termüket is, ami ezentúl lélegzetelállító helyszíne lehet a rendezvényeknek.

A Gerbeaud saját tanyájának termékeit a jelenlévő több mint 200 vendég is élvezhette, például az itt nevelt kakasokból elkészített pörkölt formájában. De ezen felül számos más saját terméket is kóstolhattak a vendégek a saját pékáruktól kezdve a Gerbeaud hentesének specialitásaiig.

Az oldott hangulatú eseményen a kulisszák mögé is bepillanthattak a meghívottak, többek között a Michelin csillagos Onyx étterem és a Bistro világába is. A finomságok mellett borkóstolóval, kávékóstolóval, macaron készítéssel is készültek a házigazdák.