Különleges hangulatú Kempinski nyílt Szingapúrban

Forrás: turizmus.com

 2018. október 29. 15:35

Kiváló design, a részletekre figyelő restaurálás, nyugodt oázis egy nyüzsgő városállam szívében – ehhez hasonló megállapítások jellemzik Szingapúr legújabb luxusszállodáját.

A patinás márka első szállodája nyílt meg október elsején, és még a tapasztalt szakemberek – mint Christian Gürtner, a Capitol Kempinski Hotel Singapore ügyvezető igazgatója – is izgatottan várták, milyen lesz a szakmai visszajelzés, hiszen Szingapúrban számos kifinomult luxusszálloda található, azaz élénk a verseny ebben a kategóriában is.

Szingapúr belvárosi polgári negyedében és kulturális központjában található háztól azt remélik, hogy a tehetős vendégkör számára nyújt sosem tapasztalt luxust és érdekes élményeket.

Már egy hónapja folyik a soft opening az egyébként luxusapartmanokat is magában foglaló toronyházban, amely földrajzi fekvésénél fogva kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzék az ide látogatók a várost, főleg annak kulturális lehetőségeit, hiszen színházak és koncerttermek találhatók a közelben.

A kortárs szépség és a méltóságteljes múlt megőrzése jellemzi az enteriőröket

Fotó: kempinski.com

A gyönyörűen felújított épület a gyarmati art deco és a viktoriánus korszak építészeti jegyeit viseli magán, miközben a legmodernebb technikát alkalmazza belül. Kortárs szépség és a méltóságteljes múlt megőrzése jellemzi az enteriőröket. Elegáns oszlopok, bájos, könnyed zongora, lakkozott felületek, olasz márványpadló, pezsgő színű tapéta, Chengal fa padlóburkolatok, a tágasság érzése a magas mennyezetnek köszönhetően, drámai boltívek, óriási ablakok képezik az egyedülálló hangulatot.

A 157 szoba és lakosztály lakóit izgalmas fitnesz- és wellness-szolgáltatások várják, és mivel Ázsiában vagyunk, különösen sokféle masszázs között lehet választani.

Az üzemeltetők arra is gondoltak, hogy az üzletemberek tárgyalási helyszínnek is használják majd a szállodát, amelynek megteremtették a technikai és catering feltételeit.  A különtermeket és a szalonokat eltérő stílusban rendezték be.

Ami pedig a gasztronómiát illeti, Michelin-csillagos séfek biztosítják a magas szintű vendéglátást, amely az európai fine diningot ugyanúgy produkálja, mint az autentikus ázsiai konyhát.